Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vason uudiskohde Artemis – modernia asumista Turun keskustan tuntumassa

Modernia asumista Turun sydämessä

Turku, tuo historiallinen kaupunki, joka yhdistää menneen ajan charmia ja modernia elämäntyyliä, tarjoaa nyt uudenlaisen mahdollisuuden keskustan tuntumassa asumiseen – Vason uudiskohde Artemis on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita, tarjoten laadukasta ja kohtuuhintaista asumista lähellä kaupungin sykettä. Vasossa asumisoikeusasunnon asukkaat voivat nauttia pitkäaikaisesta asumisesta ilman huolta asunnon arvon vaihteluista, sillä asumisoikeusmaksu palautetaan indeksikorjattuna, jos päätetään luopua asumisoikeudesta. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta turvallisen ja fiksun taloudellisen päätöksen.

Artemis tarjoaa asukkailleen monia hyötyjä, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Artemiksen jokaisessa asunnossa on esimerkiksi lisätilaa ja viihtyisyyttä lisäävä lasitettu parveke, osassa asunnoista on myös oma sauna. Kaunis piha-alue on yhteiskäytössä naapurikiinteistön asukkaiden kanssa. Artemiksen kodit on suunniteltu vastaamaan asukkaiden toiveita ja tarpeita niin, että arki on sujuvan helppoa ja asukkaat viihtyisivät kodeissa pitkään. Sisustusvalinnat ovat moderneja, lämpimän sävyisiä ja elämää kestäviä materiaaleja, jotka saavat kodit tulvimaan valoa myös pimeinä vuodenaikoina. Suuret ikkunapinnat tekevät asunnoista valoisia ja avaria. Jokaisessa asunnossa on lisänä varaus ilmalämpöpumpulle.

Unelmasijainti kaiken keskellä

Artemis sijaitsee strategisesti Turun keskustan läheisyydessä, mikä tarkoittaa, että kaikki tarvittavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Olipa kyseessä ostosmahdollisuudet, kulttuuritarjonta tai viheralueet, tämä kohde tarjoaa pääsyn Turun parhaisiin palveluihin ja aktiviteetteihin.

Modernit asumisoikeusasunnot Artemiksessa on suunniteltu vastaamaan nykyajan asukkaiden vaatimuksia. Jokainen asunto on varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla ja viimeistelty korkeatasoisilla materiaaleilla, mikä takaa asumisen laadun ja viihtyvyyden. Artemiksen asumisoikeusasunnot tarjoavatkin asukkailleen mahdollisuuden nauttia modernista ja huolettomasta asumisesta.

Uusimmat uutiset