Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Naantalin Soinisissa paistaa aina aurinko!

Ympäristöarvoiltaan korkeatasoiset rivitalot sijaitsevat Naantalin luonnon keskellä, lähellä merta ja kauniita ulkoilureittejä. Osa kiinteistön tontista on luonnontilassa olevaa metsää. Soinisissa voi asua maaseudun rauhassa, mutta palvelut ovat silti lähellä kotia.

Kiinteistön talot on sijoiteltu korttelinomaisesti, joka tarkoittaa turvallisia pihapiirejä ja suojaisia terasseja. Kevyen liikenteen väylät vievät sujuvasti Naantalin keskustaan ja Raision suuntaan ja lähellä on Taimon alakoulu ja päiväkoti perheen pienimmille.

Soinisessa on mahdollista asua ja elää kuluttaen mahdollisimman vähän ostettavaa energiaa ja rasittaen vain vähän luontoa. Jokaisella asunnolla on oma katolle sijoitettu aurinkokeräin, jonka avulla lämpiää osa käyttövedestä maalis-lokakuun aikana. Lämmitykseen kuluva energiamäärä on pienempi kuin perinteisessä 2011 rakennusmääräysten mukaisesti rakennetussa asunnossa. Talojen seinissä sekä ala- ja yläpohjassa on paksut lämpöeristeet. Rakenteet ovat tiiviitä, päärakennusmateriaali on puu.

Soinisen kiinteistön löydät osoitteesta: Soinistentie 26, Naantali


Pari/rivitalonkiinteistön asunnot ovat kahdessa tasossa lukuunottamatta kaksioita. Asuntovalikoima on laaja; kompakteja kaksioita ja valikoima perhe-asuntoja (3-6h+k+s). Valtaosassa kahden tason asuntojen pohjaratkaisussa on alhaalla olohuone, ruokailutila ja keittiö, ylhäällä omassa rauhassaan makuuhuoneet ja saunaosasto. Riittävät säilytystilat ja iso kylpyhuone helpottavat arkea päivittäin. Laatoitettu eteinen on kestävä ja pestävä vilkkaiden jalkojen alla ja isot liukuovikaapistot ahmaisevat sisäänsä ulkovaatteet. Alakerran wc toimii mainiosti myös kuraeteisenä.

Tutustu, ihastu ja lähetä hakemuksesi helposti suoraan sivuiltamme.

Havainnekuva asunnon kalusteiden sijoittelusta

Soinisten huoneistoihin on myös mahdollista omakustanteisesti asentaa ilmalämpöpumppu Vason ohjeistuksen mukaisesti. Asukas maksaa asunnon taloussähkön ja tarvittavan lisälämmityssähkön. Pari- ja rivitalot muodostavat kaksi suojaisaa sisäpihaa, joten autoliikenne ja pysäköinti on piha-alueista erillään. Käyttövastike sisältää 100 M:n laajakaistayhteyden sekä autokatospaikan.

Naantalin Soinisissa paistaa aina aurinko

Löysitkö itsellesi sopivan kodin? Tutustu ja täytä hakemus sivuillamme ja voit päästä paistattelemaan Naantalin aurinkoa jo ennen kuin ensimmäiset tulppaanit nousee maasta!


Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy

Puhelinpalvelu:

ma-pe klo 10-14

puh. 02-2747002

Toimisto avoinna:

ma-to klo 10-16, pe 10-15

Rauhankatu 4, 20100 Turku

sähköposti: myynti@vaso.fi

Uusimmat uutiset