Siirry sisältöön

Naantalin Soinisissa paistaa aina aurinko!

Ympäristöarvoiltaan korkeatasoiset rivitalot sijaitsevat Naantalin luonnon keskellä, lähellä merta ja kauniita ulkoilureittejä. Osa kiinteistön tontista on luonnontilassa olevaa metsää ja palvelut ovat silti lähellä kotia.

Kiinteistön talot on sijoiteltu korttelinomaisesti, joka tarkoittaa turvallisia pihapiirejä ja suojaisia terasseja. Kevyen liikenteen väylät vievät sujuvasti Naantalin keskustaan ja Raision suuntaan ja lähellä on Taimon alakoulu ja päiväkoti perheen pienimmille.

Soinisessa on mahdollista asua ja elää kuluttaen mahdollisimman vähän ostettavaa energiaa ja rasittaen vain vähän luontoa. Jokaisella asunnolla on oma katolle sijoitettu aurinkokeräin, jonka avulla lämpiää osa käyttövedestä maalis-lokakuun aikana. Lämmitykseen kuluva energiamäärä on pienempi kuin perinteisessä 2011 rakennusmääräysten mukaisesti rakennetussa asunnossa. Talojen seinissä sekä ala- ja yläpohjassa on paksut lämpöeristeet. Rakenteet ovat tiiviitä, päärakennusmateriaali on puu.

Soinisissa on vapaana tai vapautumassa tällä hetkellä muutamia asuntoja. Tutustu, ihastu ja lähetä hakemuksesi helposti suoraan sivuiltamme.

Soinisen kiinteistön löydät osoitteesta: Soinistentie 26, Naantali


Soinisissa on tällä hetkellä on vapaana 82,5m2 avarat ja kauniit 3h + k + s ja myöhemmin on vapautumassa toinen samanlainen kolmio. Asunnot ovat kahdessa kerroksessa, alhaalla olohuone, ruokailutila ja keittiö, ylhäällä omassa rauhassaan makuuhuoneet ja saunaosasto. Riittävät säilytystilat ja iso kylpyhuone helpottavat arkea päivittäin. Laatoitettu eteinen on kestävä ja pestävä vilkkaiden jalkojen alla ja isot liukuovikaapistot ahmaisevat sisäänsä ulkovaatteet. Alakerran wc toimii mainiosti myös kuraeteisenä.

Havainnekuva asunnon kalusteiden sijoittelusta

Kiinteistöstä on vapautumassa vuoden 2024 alussa myös 2 h + keittiö + sauna. Toimiva 2. kerroksen pohjaratkaisu, jonne on sisäänkäynti luhtikäytävältä. Avara oleskelutila ja keittiö sekä lukuisat säilytystilat ilahduttavat täälläkin. Vaaleat pinnat ja keittiöt tuovat kaivattua valoa silloinkin, kun se kuuluisa Naantalin aurinko ei paista.

Havainnekuva asunnon kalusteiden sijoittelusta

Soinisten huoneistoihin on myös mahdollista omakustanteisesti asentaa ilmalämpöpumppu Vason ohjeistuksen mukaisesti. Asukas maksaa asunnon taloussähkön ja tarvittavan lisälämmityssähkön. Pari- ja rivitalot muodostavat kaksi suojaisaa sisäpihaa, joten autoliikenne ja pysäköinti on piha-alueista erillään. Käyttövastike sisältää 100 M:n laajakaistayhteyden sekä autokatospaikan.

Naantalin Soinisissa paistaa aina aurinko

Löysitkö näistä itsellesi sopivan kodin? Tutustu ja täytä hakemus sivuillamme ja voit päästä paistattelemaan Naantaliin jo ennen kuin ensimmäiset tulppaanit nousee maasta!


Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy

Puhelinpalvelu:

ma-pe klo 10-14

puh. 02-2747002

Toimisto avoinna:

ma-to klo 10-16, pe 10-15

Rauhankatu 4, 20100 Turku

sähköposti: myynti@vaso.fi

Uusimmat uutiset